Технология

Latest
Most Viewed
Most Commented
Видео услугата на симултантен жестов превод

Видео услугата на симултантен жестов превод

Фейсбук видеото на живо/Facebook Live

Фейсбук разшири своята функция за излъчване на видео на живо – Facebook Live, като я направи видима в самото приложение и пусна други инструменти, които да улеснят потребителите в търсенето и коментирането в реално време. Ходът е най-голямото предизвикателство, което Фейсбук до момента е отправяла към онлайн конкурентите си, в това число към услугата за… Read more »

Как да спестите около 900 лв. на година от цигари, при това без да ограничавате пушенето

Ако сте пушач, знаете, че цигарите поскъпват непрекъснато. Някога цените им бяха под 2 лв. на кутия, докато сега струват поне 5 лв. Но и всеки, който пуши активно, знае много добре, че отказването на цигарите е трудно начинание. Как тогава да успеете да намалите наполовина разходите си, при това без да се налага да… Read more »

Китайци вдигнаха 30-етажен хотел за 360 часа

Хотелът в провинция Хунан може да издържи на трус от 9-та степен Дълго време ли са 360 часа и какво може да се направи за този период? Малко повече от две седмици, или 15 дена.

Заслушай се

Има 7 целите на 3 цели:   Създаване на модерен национален център за жестов език и услуги Субтитриране на български филми и телевизионни предавания Признаване на жестовия език като официален за страната и глухата общност Информацията е на разположение на Заслушай се сайт, цели. http://zaslushaise.bg/ Взаимно подкрепя всички за доброто на глухите българи.