Спорт

Latest
Most Viewed
Most Commented
Бутнаха Александра Жекова на финала в Сочи

Александра Жекова имаше шансове за медал на финала на сноубордкроса в Сочи. Българката до последно държеше третата позиция, но италианката Микаела Мойоли я бутна и отнесе.

Има напредък в навечерието на ДЕФЛИМПИКС 2013

Като се има предвид желанието на България да бъде домакин на ДЕФЛИМПИКС 2013, се препоръчва на отговорните  български служители да не правят бизнес със спрените  ICSD служители, включително и с г-н Кроули. Припомняме, че Гърция и Унгария отпаднаха като кандидати за домакинство.

Ден 8 (4-ми април 2015) – 18-ти зимни Дефлимпикс, Ханти-Мансийск, Русия.

Ден 8 (4-ми април 2015) – 18-ти зимни Дефлимпикс, Ханти-Мансийск, Русия.

Интервю на Иван Бургов с президента на международния комитет за спорт за глухи Крейг Кроули

София ще бъде домакин на Олимпийските игри за глухи през 2013 година. Събитието ще се проведе от 26 юли до 4 август. В него ще участват около 3500 състезатели от близо 80 страни, представители на 18 вида спорт.

Само днес до Мондиала: Светът ще бъде футбол!

До официалното откриване на 20-тото Световно първенство по футбол остава само днес. С първия съдийски сигнал на мача между Бразилия и Хърватия на Арена „Коринтианс” в Сао Пауло точно в 23:00 часа българско време следващия четвъртък, 12 юни, ще бъде поставено началото на Мондиал 2014. Финалът на 13 юли 2014 ще се играе на стадион… Read more »