Спорт

Latest
Most Viewed
Most Commented
Има ли и други глухи футболисти?

Вече писахме за края на кариерата на Дамир Десница, играч от отбора на HKN Риека – днешна Хърватия. Десница се радва на кариера, украсени с много успехи, макар отборът му да се бори да влезе в Голямата четворка гиганти на Югославия: Цървена звезда, Партизан – Белград, Хайдук Сплит и Динамо – Загреб.

Ден 5 (1-ми април 2015) – 18-ти зимни Дефлимпикс, Ханти-Мансийск, Русия.

Ден 5 (1-ми април 2015) – 18-ти зимни Дефлимпикс, Ханти-Мансийск, Русия.

Световно първенство за глухи по волейбол – зала „Арена Армеец София“

Интервю с Реймънд Леман – Помощник-треньор на САЩ и с Андреас и Матиас от Германия. Многофункционална спортна зала  “Арена Армеец София”

Ханти-Мансийск е домакин на 18-ти зимни Дефлимпикс през 2015 г.

Ханти-Мансийск ще бъде домакин на 18-ти зимни игри за глухи Дефлимпикс следващата година. Игрите ще се проведат от 27 февруари до 7 март 2015 г. Домакинството на град Ханти-Мансийск е одобрено от Междуведомствена комисия на руското правителство след презентациите от д-р Валерий Рухледев, почетен председател на руския Спортен комитет на глухите, и г-жа Наталия Комарова,… Read more »

Гичо Желев – Човекът, спечелил три златни медали в дисциплината спортно ходене

Да си припомним една история, публикувана във вестник „Нова тишина”. Става дума за една гавра с трикратния олимпийски шампион Гичо Желев. Той е роден през 1928 година в село Разделна. От 1941 година е в Пловдив, където започва да тренира тренира маратон.