Спорт

Latest
Most Viewed
Most Commented
Световното първенство по борба за глухи – интервю с Горан Иванов

Българската спортна федерация на хора със слухови увреждания (BDSF) е независима организация (в съответствие с ICSD Конституцията). BDSF развива и популяризира спорта за глухи в България и представлява страната в движение deaflympic.

Мария Киркова ще носи знамето в Сочи

Мария Киркова ще бъде знаменосец на българска делегация на зимните олимпийски игри в Сочи. Състезателката по ски-алпийски дисциплини ще носи националния флаг по време на официалното откриване, което е насрочено за следващия петък, 7-и февруари.

Ален Робер френски катерач

Ален Робер (на френски Alain Robert) е френски екстремен катерач на естествени и изкуствени обекти. Той се катери без обезопасителни съоръжения и дори без въжета по най-високите сгради. Качвал се е с голи ръце на върха на Айфеловата кула (Париж), „Емпайър Стейт Билдинг“ (Ню Йорк), „Кулите Петронас“ (Куала Лумпур), кулата „Монпарнас“ (Париж) и много други… Read more »

Ден 7 (3-ми април 2015) – 18-ти зимни Дефлимпикс, Ханти-Мансийск, Русия.

Ден 7 (3-ми април 2015) – 18-ти зимни Дефлимпикс, Ханти-Мансийск, Русия.

Григор Григорян – технически директор по борба в МСКГ пред камерата на Взаимно

Искам да ви представя господин Григор Григорян от Армения – Технически директор по борба в Международния спортен комитет за глухи (МСКГ)=(ICSD TD). Г-н Григорян,от 3 до 8 септември България е домакин на 3-то Световно първенство по борба за глухи. Какво е вашето мнение за организацията и програмата на първенството?