Новини

Latest
Most Viewed
Most Commented
Пребиха бременна българка заради „Обичам те“ на английски

Грозен инцидент се е случил в центъра на София посред бял ден. В София Бременна жена е била пребита от неизвестни заедно със съпруга й, който е мароканец. Побойниците чули как Хишам казал на Яна „Обичам те“ на английски и решили да му потърси сметка какво прави у нас.

Кувейтски авиолинии плащат по 3000 лева на стюардеси от Перник

Това не е първият път, в който кувейтската държава търси работна ръка у нас. Не е ясно дали кандидатите могат да бъдат набирани само от Перник или и от други градове. В обявата пише още, че работата е подходяща за всяка възраст. Компютърни умения и шофьорска книжка не се изискват. Кувейтските авиолинии търсят стюардеси от… Read more »

92-годишна индийка яде по кило пясък на ден за здраве

92-годишна индийка, която признава, че яде по един килограм пясък на ден, учуди лекарите с перфектното си здраве. Судама Деви за първи път си хапнала пясък след облог с приятели, когато била само на 10 години. Жената от град Кайджи Нурпур обаче се пристрастила към пясъка и сега яде по четири чинии от него на… Read more »

Четвърти българин задържан заради камиона с трупове на мигранти в Австрия

В събота унгарският съд удължи ареста на арестуваните трима български граждани и един афганистанец с унгарски документи за самоличност. Други четирима заподозрени остават извън затвора. Четвърти българин е бил задържан в Унгария заради трагедията с откритите миналата седмица в Австрия 71 мъртви мигранти в камион, който е извършвал трафик на бежанци. Присъдата, която могат да… Read more »

Русия ще отмъсти

Руският президент Владимир Путин обяви, че Русия ще засили въздушните си удари над ислямистите в Сирия, след като Кремъл призна, че руският Еърбъс А321 е бил свален от бомба, поставена в него. До този момент Русия избягваше да признае твърденията, че катастрофата на самолета е била причинена от терористичен акт. В понеделник от ФСБ признаха,… Read more »