Новини

Latest
Most Viewed
Most Commented
Катар осъди холандка, оплакала се от изнасилване

Младата жена, представена със собственото й име – Лаура, не се яви на съдебното заседание. Тя ще бъде експулсирана от Катар, след като плати глоба от 3000 риала (730 евро). Мъж, обвинен по същото дело, бе осъден на 100 удара с камшик за прелюбодеяние и още 40 удара за употреба на алкохол, забранена в консервативното… Read more »

Ислямисти екзекутираха втори американски журналист

Ислямска държава публикува видеозапис, в който се вижда обезглавяването на американския заложник Стивън Сотлоф, съобщи „Ройтерс“. Сотлоф е журналист на свободна практика за списанията „Тайм“ и „Форин полиси“, видян за последно в Сирия през август 2013 г., посочва Асошиейтед прес.

Френски град забранява дегизирането като клоуни за Хелоуин

Френски град забрани дегизирането като клоуни по повод Хелоуин. Забраната се налага, след като на различни места в страната беше съобщено за нападения, извършени от младежи, дегизирани като клоуни.

Делфин става розов когато се ядоса или е тъжен

Делфин албинос може да промени цвета си от бяло до розово, когато изпитва някакви емоции. Редкият бозайник плува в музея на китовете в Тайджи, южната част на Япония, където забавлява огромни и очаровани тълпи. Докато този вид делфини – афала или афалина, са обикновено сиви на цвят, този екземпляр е напълно бял, като изключим тенденцията… Read more »

Гореща кървава нощ в Подгорица

правителството на Мило Джуканович, който фактически управлява страната над 20 години. Черна гора или Църна гора (на черногорски: Црна Гора, „Черна планина“) е държава на Балканския полуостров. Граничи с Хърватия и Босна и Херцеговина на запад, Сърбия на североизток, Косово на изток и Албания на юг. Няколко хиляди демонстранти се събраха снощи в центъра на… Read more »