Новини

Latest
Most Viewed
Most Commented
Уловиха ултра рядък син омар

Тийнейджърка и баща й от щата Мейн, САЩ, могат да се похвалят с изключително рядък улов – при шанс едно на два милиона те са хванали син омар. 14-годишната Меган Лаплант, която помага на баща си в семейния бизнес с омари, не крие удивлението си от находката. Необичайният цвят се дължи на рядка генетична мутация,… Read more »

Ебола уби и в Мали, почина дете на 2 години

Това е двугодишно момиченце, пристигнала с баба си от Гвинея – една от трите страни, най-силно засегната от епидемията на вируса. На 20 октомври детето показало положителна проба за тиф и изпратено в друга болница.

Жертви от самолета били намерени хванати за ръце

Полет QZ8501 изчезна в неделя по време на курс от Индонезия към Сингапур заедно с всички 162-ма души на борда си. По-рано във вторник официално бе потвърдено, че самолетът се е разбил близо до Борнео. Самолетът на „ЕърЕйша” изчезна от радарите в неделя, когато прелитал над Явайско море. Малко преди да изгуби връзка, пилотът поискал… Read more »

Джеки Чан няма да помага на сина си да избегне затвора

Синът на известния актьор Джеки Чан, Джейси, бе освободен от затвора, след като прекара шест месеца зад решетките. Преди време пекинският съд призна Джейси Чан за виновен за „предоставяне на помещение на други лица, употребяващи наркотици“. Той бе осъден да заплати и глоба от 2000 юана (328 долара). 32-годишният Джейси Чан, чието истинско име е… Read more »

Спипаха опасен италиански мафиот в Испания

Един от най-опасните италиански мафиоти Лучо Мороне беше арестуван в Испания. Той е един от ръководителите на могъщата престъпна организация Камора, действаща в южната италианска област Кампаня. Издирван е от 2010-а, когато е осъден на повече от 4 години затвор за търговия с наркотици. През 2013-а съдът на първа инстанция го осъжда задочно на 20… Read more »