Новини

Latest
Most Viewed
Most Commented
Почина известната актриса и тв водеща Джоан Ривърс

Известната с пиперливия си език водеща и актриса Джоан Ривърс бе хоспитализирана в болница в Ню Йорк, един ден след като е получила сърдечен пристъп в лекарски кабинет, стана ясно миналата седмица. Звездата се подложи на операция на гърлото, при която сърцето й внезапно спря и тя беше приета по спешност за лечение.

Осама бил ликвидиран с три изстрела в главата

Самоличността на американския морски пехотинец, който застреля и уби терорист номер 1 Осама бин Ладен през 2011 г., бе разкрита. Това е Роб О’Нийл от най-елитната специална част във Военноморските сили на САЩ. Роб О’Нийл, ветеран от „Морски тюлени – екип 6“, елитно подразделение за специални операции на флота на САЩ, е един от най-награждаваните… Read more »

Хърватски съд забрани на куче да лае през нощта

Хърватското куче Медо бе наказано заради нещо, което всички кучета правят – лаенето. По оплакване на съседка съдът издал нареждане собственикът на кучето да каже на домашния си любимец да спре да лае през нощта или да плати около 2800 евро глоба. Тригодишният помияр Медо, който сега седи затворен в хамбара от 8 вечерта до… Read more »

14 души и 300 животни загинаха в Тбилиси

Силен дъжд в нощта на събота срещу неделя предизвика наводнение, при което загинаха 14 души, а много животни от зоопарка в Тбилиси избягаха. На жителите на Тбилиси е наредено да не напускат домовете си, тъй като повече от 30 животни са на свобода. 8 от тях са мечки и вълци, а общо 12 са лъвовете… Read more »

Бежанци подпалиха лагера си в Словения

Мигранти запалиха и почти унищожиха словенския лагер Брежица, защото не искаха да чакат и бързаха да продължат пътя си за Германия. Те палиха палатките в приемния център една по една, като скандираха „Отворено, Отворено!“. Лагерът Брежица е създаден специално за тях, но за по-малко от час мигрантите успяха да подпалят почти всички палатки и само… Read more »