Новини

Latest
Most Viewed
Most Commented
Конвенцията на ООН за правата на хората с увреждания – глухите права

Конвенцията на ООН за правата на хората с увреждания (КПХУ на ООН) КПХУ на ООН – Глухите права Конвенция за правата на хората с увреждания да имат седем секции, които да повлияят на глухите хора. Аз ще обясня две секции.

Пребиха бременна българка заради „Обичам те“ на английски

Грозен инцидент се е случил в центъра на София посред бял ден. В София Бременна жена е била пребита от неизвестни заедно със съпруга й, който е мароканец. Побойниците чули как Хишам казал на Яна „Обичам те“ на английски и решили да му потърси сметка какво прави у нас.

САЩ и Куба възстановяват дипломатическите си отношения

Европейският съюз определи като „исторически поврат“ огласеното възстановяване на дипломатическите отношения между САЩ и Куба, замразени от повече от 50 години. САЩ и Куба започват преговори за нормализиране на дипломатическите си отношения, съобщиха в паралелни изявления президентите на САЩ Барак Обама и на Куба Раул Кастро. От тях стана ясно, че САЩ ще отворят посолство… Read more »

Кувейтски авиолинии плащат по 3000 лева на стюардеси от Перник

Това не е първият път, в който кувейтската държава търси работна ръка у нас. Не е ясно дали кандидатите могат да бъдат набирани само от Перник или и от други градове. В обявата пише още, че работата е подходяща за всяка възраст. Компютърни умения и шофьорска книжка не се изискват. Кувейтските авиолинии търсят стюардеси от… Read more »

6-месечно бебе почина от раните си при избиване на 7-членното му семейство

Почина шестмесечното бебе, което бе тежко ранено при масовото убийство, извършено миналата седмица от руски войник, служещ в руска военна база в Армения, което изостри отношенията между Москва и бившата съветска република. 6-месечният Сергей почина в болница от раните си, нанесени с щик в гърдите. Той е седмата жертва на арменското семейство, за избиването на… Read more »