Новини

Latest
Most Viewed
Most Commented
Египетският еърбъс с 66 души се разби в Средиземно море

Египетският еърбъс изчезна от радарите 3 часа и 36 минути след излитането от Париж “Еърбъс А320” на египетската компания EgyptAir с 66 души на борда се разби в Средиземно море. Самолетът изчезна мистериозно от радарите 3 часа и 36 минути след излитането си от Париж, изпълнявайки полет до Кайро. Разследването не изключва причината да е… Read more »

Хиляди протестираха в Москва срещу руската намеса в Украйна

Хиляди хора се събраха в центъра на Москва на шествие в подкрепа на мира в Украйна и срещу приписваната на Кремъл роля във войната в източната част на страната, предадоха световните агенции, цитирани от БТА. Това бе първата масова антивоенна демонстрация в Русия от началото на конфликта между проруските сепаратисти и украинскатаармия в Източна Украйна… Read more »

Дрегери и радари отиват на тест

От години се знае, че катаджии използват неконтролирани дрегери и радари, с които изкарват рушвети на пътя. Битката с рекета на пътя продължава. Този път на прицел са частните дрегери и радари. След десетки сигнали за катаджии, които заработват рушвети с фалшиви уреди, държавата започва внезапни проверки на пътя. Според сигналите скандалната схема за рекет… Read more »

Професионален сърфист беше застрелян от полицай в Бразилия

Бразилският професионален сърфист Рикардо дос Сантос почина, след като беше застрелян от полицай пред дома си близо до град Флорианополис. След скандал между двамата Дос Сантос е бил прострелян три пъти от полицая, който не е бил на смяна. Според свидетели на инцидента 24-годишният сърфист бил атакуван, след като се скарал с полицая и брат… Read more »

Австралия евтаназира гладуващи коали

Австралийските власти са евтаназирали почти 700 коали в югоизточната част на страната в района Кейп Оутей, обяснявайки действията си с рязко увеличение на броя на екземплярите, което е довело до глад сред животните, съобщи в сряда министърката на околната среда на щата Виктория. Намесата бе необходима, за да се предотврати глад сред коалите, защото животните… Read more »