Новини

Latest
Most Viewed
Most Commented
Путин отказа да се полее със студена вода

Целта на предизвикателството е събиране на дарения за благотворителна организация – асоциацията Ей Ел Си, която полага усилия в борбата с болестта на Шарко, известна още като болестта на Лу Ге – невродегенеративно заболяване. Много хора вече откликнаха на идеята, включително видни личности като Бил Гейтс, Джордж Буш-младши и Марк Зукърбърг, както и много спортисти,… Read more »

Истински хаос цари в Атина

Проливният дъжд е предизвикал истински хаос в Атина. От около 15:30 часа следобяд в петък вълната от лошо време, която засегна основно западните предградия, е предизвикала огромни проблеми. Обилни дъждове и бури, придружени от силни ветрове, са превърнали улиците на Атина в реки, жилища и партери са останали под вода.

1250 имигранти са спасени в Средиземно море по Коледа

Близо 1250 имигранти са били спасени в Средиземно море около Коледа и пет тела са били намерени. Имигрантите са били спасени при четири операции през изминалите четири дни във водите между Северна Африка и Сицилия. Четири тела са били намерени от кипърски кораб и едно от малтийски кораб. Около 3200 мигранти са загинали тази година… Read more »

Българин натрупал 1907 пътни нарушения в Рандбург

Българинът д-р Стоян Христов Стойчев е първият човек в град Рандбург в Южна Африка, изправен пред съда за неплащане на пътни такси. Българин е арестуван в Република Южна Африка и е изправен пред съда за отказ да плаща дължимите по пътищата такси. Според документи от съда, нашенецът карал своя „Хюндай“, като разменил две от цифрите… Read more »

Самолетните катастрофи намаляват, но загиналите се увеличават

Броят на загиналите при самолетни катастрофи през изминалата година е нараснал, въпреки че е имало по-малко инциденти, съобщава Международната асоциация за въздушен транспорт. Асоциацията отбелязва в своя доклад за безопасността, че 641 души са загинали при самолетни катастрофи през 2014 година. За сравнение през 2013 година са загинали 210 души. За последните 5 години средно… Read more »