Кът за деца

Latest
Most Viewed
Most Commented
Арона,6г.- подаръчна кутия!

Вижте шестгодишната Арона, чиято майка е глуха и тя е от Пловдив. Тя ще ви представи как се прави подаръчна кутия! Приятно гледане! За онези смели деца, които знаят жестов език и които искат да станат звезди, направете вашето видео и го изпратете сега на info@vzaimno.com.  

Анжи е на 12г. и е от Варна. Тя ще ви представи идеи за направата на най-различни гривни.

Здравейте на всички! Чудя се какво да правя в момента и сега имам идея за как да направя гривна. Вижте всичко по две на две се разплита и продължавате. Вижте има различни. Ето бухал и моята буква А. Има много различни цветове. Ако вие искате различни гривни и можете да влезете в ютюб и там… Read more »

Прекрасната Ема ни представя малко повече информация на жестов език за глухите си връстници! Елате и я гледайте СЕГА!

Прекрасната Ема ни представя малко повече информация на жестов език за глухите си връстници! Елате и я гледайте СЕГА! А за онези глухи деца, които искат да правят такива видеа пишете на info@vzaimno.com за повече информация! Не е ли е яко да имаме детски новини? Очакваме ви!

Щастливи деца в глухо семейство

Вики е по-малката дъщеричка в глухо семейство. Тя обича да помага на мама и тате с жестов превод. Чуваща е. Тя се гордее със своята по-голяма сестра и с родителите си. Ивана е голямата дъщеря на Таня и Детелин. Тя е чуваща, а родителите са глухи. Ивана много обича родителите си. Много обича по-малката си… Read more »

Малката Лили ви честити по случай Цветница! Честит Имен ден на всички именници! Гледайте!

Здравейте! Аз съм Лили и съм на 12 години. Родена съм в град Пловдив. Аз винаги честитя за Цветница на именниците, които носят имена на цветя. Знаете ли кои имена се празнуват на  Цветница? Знаете ли,че има 7 български имена, които се празнуват на Цветница и те са дървета и други растения. Именници са онези,… Read more »