Кът за деца

Latest
Most Viewed
Most Commented
Прекрасната Ема ни представя малко повече информация на жестов език за глухите си връстници! Елате и я гледайте СЕГА!

Прекрасната Ема ни представя малко повече информация на жестов език за глухите си връстници! Елате и я гледайте СЕГА! А за онези глухи деца, които искат да правят такива видеа пишете на info@vzaimno.com за повече информация! Не е ли е яко да имаме детски новини? Очакваме ви!

Щастливи деца в глухо семейство

Вики е по-малката дъщеричка в глухо семейство. Тя обича да помага на мама и тате с жестов превод. Чуваща е. Тя се гордее със своята по-голяма сестра и с родителите си. Ивана е голямата дъщеря на Таня и Детелин. Тя е чуваща, а родителите са глухи. Ивана много обича родителите си. Много обича по-малката си… Read more »

Малката Лили ви честити по случай Цветница! Честит Имен ден на всички именници! Гледайте!

Здравейте! Аз съм Лили и съм на 12 години. Родена съм в град Пловдив. Аз винаги честитя за Цветница на именниците, които носят имена на цветя. Знаете ли кои имена се празнуват на  Цветница? Знаете ли,че има 7 български имена, които се празнуват на Цветница и те са дървета и други растения. Именници са онези,… Read more »

Данчо и Иво са братя, даже и са близнаци. Нищо, че не си приличат сега те ще ви разкажат гатанки, а вие трябва да ги познаете! Готови ли сте?

Данчо и Иво са братя, дори и са близки. Нищо, че не си прилича   сега сега ще ви разкажат гатанки, а вие трябва да ги познаете! Готови ли сте? Здравейте на всички! Сега аз ще ви кажа някой гатанки .Избрал съм три и ще ви ги разкажа. 1. Не е петле, а кукурига и призори… Read more »

Вижте Ема на 11 години ще ви покаже как се прави кошница за Великден! Приятно гледане!

Вижте. Здравейте искам да ви покажа как се прави кошница за Великден. Сега ще покажа – нужни са  блок,линия,молив,ножица,гума,лепило и цветни моливи. Сега ни трябва 7см и 14см(сантиметра) и сега ще рисувам. Готова съм с оцетяването и сега ще нарязвам с ножица. Виждаш ли как се прави и сега ще  покажа. Това е после, сега… Read more »