Култура

Latest
Most Viewed
Most Commented
Пловдив е българската столица на Европа!

Пловдив празнува ЗАЕДНО титлата „Европейска столица на културата 2019“ Последно Събота, 13 септември, десетки хиляди пловдивчани се включиха в празненствата по случай титлата „Европейска столица на културата 2019“. Стотици пловдивчани изпълниха дългата близо половин километър картонена маса, за да отпразнуват избирането на града за Европейската столица на култура.

Международен ден на хората с увреждания

На 3 декември е Международния ден на хората с увреждания. Посланията на този ден са различни, защото и политиките по отношение на хората с увреждания имат много лица. Предизвикателството на днешния ден обаче е, че той задължава всички, които говорят и обсъждат проблемите на хората с увреждания, да слагат ударението върху човека и неговата индивидуалност… Read more »

глух

глух – думата “глух” с малко “г” се използва в случай, когато глухият не използва жестов език или в широкия смисъл, когато се представят всички глухи хора като цяло.

Честито Рождество Христово от Взаимно ТВ

Предложения за Коледен подарък и пожелания: За враг – прошка За противник – толерантност За приятел – голямо сърце За всички – благотворителност За децата – добър пример За себе си уважение! Изпращам Ви топли Коледни Пожелания. Честито Рождество Христово!

ПРЕДСТАВЯМЕ ВИ… „ПЛЕМЕТО”

Тази година в Кан имаше зашеметяващ дебют на украинския сценарист и режисьор Мирослав Слабошпитский, който с филма си „Племето” фокусира вниманието на зрителите върху банда глухи студенти. „Племето” стана един от най-обсъжданите филми и събра цели три награди, включително Grand Prix за игрален дебют.