Култура

Latest
Most Viewed
Most Commented
Слабочуващи

Слабочуващи – хора, които определят себе си с достатъчно остатъчен слух, но имат нужда от допълнително увеличаване на звука или изясняване на речта или други начини за да чуят правилно.

Великденски пожелания от Взаимно ТВ

Нека твоят Великден бъде благословен с дълъг и щастлив живот, здраве и много щастие!

6,5 млн. литра бира се изпи на Октоберфест

112 хиляди празни еднолитрови бирени халби са се опитали да откраднат тази година посетителите на традиционния Октоберфест в Германия. 6,5 млн. литра бира – това е количеството пенлива течност, което тази година са изпили посетителите на най-големия бирен фестивал в света – Октоберфест.

Кафе Angel & Tico /ВИДЕО/

Водещият Иван Бургов представя Ангел – собственик на кафене в Пловдив. Ангел кани всички нечуващи от града и гости да посетят кафенето „Ангел ТИКО”, което се намира край Гребната база в града. Ангел разказва за своите пътешествия в Индия и Непал. Там той се е срещнал с много местни жители. „Те са бедни, но добри”… Read more »

С пожелания през Новата година 2015 от Взаимно!

Всичко лошо забрави и остави в старата година! Очаква те за нови възможности, нови красиви мигове и нови приятели! Желая ти кураж, надежда и вяра, за да преодолее всички препятствия, пред които ще се изправиш. С всяка нова година, идват по-големи предизвикателства и препятствия в живота. Да новата година е на твоята врата и те… Read more »