„Фалшив преводач“ търси в качеството на работа

Details

Скандалния преводач на жестомимичен език, който е работил в панихида бившия президент Нелсън Мандела, Тамасанка Янте, сега се опитва да се приземи на работа в действащ.
Янте се заби в светлината на прожекторите, когато стана ясно, че той не е успял да преведе точно изказванията на няколко нашумели световни лидери, включително президента Джейкъб Зума, американски президент Барак Обама, в спомените събитие през декември миналата година.

В четвъртък казва той пред за местното радио „Ток радио 702“, Янте твърди, че не е работил като преводач на жестомимичен език, след като той е бил лишен от това на Федерацията на глухите в Южна Африка.

„Ти просто да си представите колко е трудно да се защото устен превод е моето бъдеще, тя е моя работа. Аз трябва да [строителство] друга кариера … Трудно е, но мъжете трябва да направи това, което хората трябва да се направи.“

Янте прави реклами и действа.

Янте също се защитаваше, което предполага, че е направена изкупителна жертва от хора, които са били „ревнува“ от него.

Противоречия продължи да кучето му, както стана ясно, когато се изправи срещу заплащане убийство преди няколко години, но тя никога не е била установена, ако случаят е завършен.

През май тази година, Янте включен в една обява за израелските на живо обектива технологична компания.