Тайните на руския президент

Details

Владимир Путин е “ужасен” от остаряването и си е направил лифтинг на лицето през 2010 г., който да му придаде младежки вид. Това документален филм, озаглавен “Човекът Путин. Тайните на руския президент”.

Позовавайки се на данни на западни спецслужби, авторите разказват за пристрастеността на Путин към алкохола и партитата по времето, когато бил агент на КГБ в Дрезден.

Лентата го описва като “мързелив пияница”, когато ръководи офиса на КГБ от 1985 до 1990 г. Филмът твърди, че бил женкар и често биел жена си Людмила.

Източник, който е работил в офиса на КГБ в Дрезден и е бил приятел на бившата стюардеса от „Аерофлот“ Людмила, е предупредил шефовете, че Путин редовно бие жена си. Двойката, която се ожени през 1983 г. и има две дъщери, се разведе миналата година.

62-годишният руски президент на моменти не се контролирал, след като оцелял след пет опита за покушения в последните години. В него се разказва, че Путин спи до късно, закусва с извара, после взема горещи и студени бани, последвани от тренировки във фитнес зала, като работи само в късния следобед.

Руският президент редовно закъснявал за срещи. “Той дори накара английската кралица да го чака половин час, а министрите му редовно го чакат по няколко часа”.