Как да спестите около 900 лв. на година от цигари, при това без да ограничавате пушенето

Details

Ако сте пушач, знаете, че цигарите поскъпват непрекъснато. Някога цените им бяха под 2 лв. на кутия, докато сега струват поне 5 лв. Но и всеки, който пуши активно, знае много добре, че отказването на цигарите е трудно начинание. Как тогава да успеете да намалите наполовина разходите си, при това без да се налага да „пушите“ по-малко?

Едно много интересно решение за Вас може да бъдат електронните цигари. Със сигурност няма да сбъркате, ако поне ги опитате. На българския пазар можете лесно да откриете е-цигари от най-добро качество, ако изберете престижната английска марка E-Lites.

Как и колко пари можете да спестите, ако преминете на електронни цигари?

Пушенето на електронна цигара E-Lites реално Ви помага да пестите пари. Eквивалентът на 20 цигари може да ви струва до 2,49 лв., докато обикновените цигари, които се продават на дребно, ще ви струват 5 лв. или повече. С други думи, ако пушите по кутия цигари на ден, можете да спестите около 900 лв. на година, ако преминете на E-Lites.
Тютюневите цигари са вредни.
Край на пушенето навън в студа. Няма повече да гледате как приятелите Ви седят на топло и се забавляват, докато Вие мръзнете пред заведението.