Какво означава думи ЕТИЧЕН КОДЕКС НА НАПЖЕБ и т.н.

Details

Отпадането на канадските визи за българи и румънци беше блокирано.

Белгия блокира процеса по отпадане на канадските визи за българи. Европейският съюз даде на Белгия краен срок до петък да подкрепи търговското споразумение с Канада. Австрия, Словения и Германия са оттеглили възраженията си. В началото на месеца, в телефонен разговор с премиера Бойко Борисов, канадският премиер Джъстин Трюдо пое ангажимент визите да отпаднат постепенно от 1 май 2017 г.

Стрелба във фризьорски салон

Един човек е убит, а друг е ранен при стрелба във фризьорски салон в германския град Дюрен.  Една жена е била взета за заложник, а похитителят се е заключил в салона. Няколко изстрела са произведени в салона.  Убитият е похитителят.

 

Какво означава думи  ЕТИЧЕН КОДЕКС НА НАПЖЕБ

Настоящият етичен кодекс има за цел да укрепи принципите и правилата за … необходимата любезност и внимание, като се държи учтиво и не използва думи , изрази или жестове , които да накърнят честта и достойнството на лицата.

Утре, ще обясня какво Национална Асоциация на преводачите на жестов език в България пише като Етичен кодекс. Гледайте интервюто Милена Гъркова-Калинова Председателят на НАПЖЕБ.