Здравейте приятели от цяла България!

Details

ЗА ТЕЗИ ,КОИТО НЕ МЕ ПОЗНАВАТ ИСКАМ ДА СЕ ПРЕДСТАВЯ. АЗ СЕ КАЗВАМ НЕЛИ БОГДАНОВА, МОЯ ЖЕСТ Е/ ПРАВИ СЕ С ЖЕСТОМИМИКА/. ЗАМЕСТНИК ПРЕДСЕДАТЕЛ СЪМ НА МЛАДЕЖКАТА ОРГАНИЗАЦИЯ ПРИ РАЙОННА ОРГАНИЗАЦИЯ НА ГЛУХИТЕ В ПЛОВДИВ.
ИМАМ ХУБАВА НОВИНА ЗА ВАС! ПОРЕДНИЯТ НАЦИОНАЛЕН ПРОЛЕТЕН БАЛ НА СЪЮЗА НА ГЛУХИТЕ ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ В ПЛОВДИВ НА 24 МАРТ 2012 ГОД. . В СЪБОТА, ЗАЩОТО Е ПОЧИВЕН ДЕН. КЪДЕ?  В РЕСТОРАНТ „ МАРИЦА” . /ПОКАЗВА СЕ ХОТЕЛ-РЕСТОРАНТА – ОТВЪН ФАСАДАТА/.
КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ БАЛА?  РЕСТОРАНТА ЩЕ РАБОТИ СПЕЦИАЛНО ЗА НАС ОТ 19.30 Ч. ДО 03 Ч. НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН. ВИЖТЕ КОЛКО  Е КРАСИВ РЕСТОРАНТА. / ПОКАЗВА СЕ РЕСТОРАНТА/. НАЛИ Е ХУБАВ И ПРЕДСТАВИТЕЛЕН. МНОГО Е ПОДХОДЯЩ ЗА БАЛ НА НАЦИОНАЛНО И МЕЖДУНАРОДНО НИВО.
СЛЕД 03 Ч. БАЛА  И КУПОНА ЩЕ ПРОДЪЛЖИ В ЛОБИ БАРА НА ХОТЕЛА ДО СУТРИШНИТЕ ЧАСОВЕ 7, 8 Ч.  ИМАМЕ РАЗРЕШЕНИЕ ДА СИ СВАЛИМ ХРАНАТА И НАПИТКИТЕ ОТ РЕСТОРАНТА В ЛОБИ БАРА. ВИЖТЕ И НЕГО /ПОКАЗВА СЕ ЛОБИ БАРА/ И ТОЙ Е МНОГО КРАСИВ. СИГУРНА СЪМ ЧЕ ССТЕ ГО ХАРЕСАЛИ.
МЛАДЕЖКАТА ОРГАНИЗАЦИЯ В ПЛОВДИВ ЩЕ СЕ ПОСТАРАЕ ДА ВИ ПРЕДЛОЖИ ЕДНА НЕЗАБРАВИМА ПЪЛНА С ПРИЯТНИ ЕМОЦИИ ВЕЧЕР.В ПРОГРАМАТА СМЕ ВКЛЮЧИЛИ ТРАДИЦИОННИТЕ  КОНКУРСИ :
„МИС ТИШИНА 2012 „ ;
„МИСИС”;
НАЙ-ДОБРЕ ТАНЦУВАЩА ДВОЙКА;
ЗАБАВНИ ВЕСЕЛИ ИГРИ;АКО ИМАТЕ ИНТЕРЕСНИ ИДЕИ ЗА ЗАБАВНИ ИГРИ  ЩЕ ВИ ДАДЕМ ВЪЗМОЖНОСТ ДА УЧАСТВАТЕ .
МНОГО ТАНЦИ, ВЕСЕЛИЕ , НАГРАЖДАВАНЕ С ПРЕДМЕТНИ НАГРАДИ, ТОМБОЛА И ДР.
КОЛКО ЛЕВА Е КУВЕРТА?  32.00 ЛВ. Е КУВЕРТА ЗА 1 ЧОВЕК. В ТАЗИ СУМА ВЛИЗА КОНСУМАЦИЯТА, ДИДЖЕЙ, НАГРАДИ И ТОМБОЛА.
КАКВО ДА Е ОБЛЕКЛОТО ЗА БАЛА? ОФИЦИАЛНО ОБЛЕКЛО. НЕ Е ЖЕЛАТЕЛНО ДА СТЕ ОБЛЕЧЕНИ С ДЪНКИ , СПОРТНО ОБЛЕКЛО.
ЗА ТЕЗИ, КОИТО ЖЕЛАЯТ ДА СПЯТ В ХОТЕЛА. СПЕЦИАЛНО ЗА НАС Е НАПРАВЕНА ОТСТЪПКА. ЗА БЪЛГАРИ  ЗА ЛЕГЛОТО СТРУВА 35.00 ЛВ. А ЗА ЧУЖДЕНЦИ – 20 ЕВРО.
ЗА ГОСТИТЕ НА ПЛОВДИВ. АКО НЯМАТЕ ПРИЯТЕЛИ В ПЛОВДИВ, КЪДЕТО ДА ОТИДЕТЕ ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ, ЧЕ КЛУБА НА РО НА ГЛУХИТЕ ЩЕ РАБОТИ ОТ 9.00 Ч. ДО 17.30 Ч.
ЗАЯВКИТЕ ЗА БАЛА ДА СЕ ПРАВЯТ В РАЙОННИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ  ПО МЕСТА.
СРОК ЗА ЗАПИСВАНЕ: 10 МАРТ 2012 Г.
МОЯ СЪВЕТ Е ДА ПОБЪРЗАТЕ ДА СЕ ЗАПИШЕТЕ ЗАЩОТО МЕСТАТА В РЕСТОРАНТА СА ОГРАНИЧЕНИ- САМО 180 – 200 МЕСТА. АКО НЕ ПОБЪРЗАТЕ РИСКУВАТЕ ДА НЕ УЧАСТВАТЕ НА БАЛА!