MS в средното образование на студентите, които са глухи или с увреден слух Rochester Institute of Technology (RIT)

NTID предлага магистърска програма води до магистърска степен в средното образование на студентите, които са глухи или с увреден слух. Тази уникална програма подготвя студентите за постигане на националната нужда от учители на ученици, които са глухи или с увреден слух. Целта на програмата включва подготовка на учителите не само като ефективни и етични лекари, но и като учени и лидери в професията.

Преподавателите в програмата са международни лидери в научните изследвания и са високо квалифицирани в образованието на хората с увреден слух. A внимателно разработена система от факултета посъветваха е важна черта на тази програма. On-кампус съоръжения, състоянието на най-съвременните технологии и добре изградена система на образователните услуги за достъп комбинират, за да направи тази важна програма за двата глухи и чувам студентите, които желаят кариера като професионални учители на глухи студенти.Завършилите тази програма имат 96 процента ниво на подаване на новата държава прегледи учители Йорк сертифициране.

Прием насоки
Приемът в програмата се основава на следните критерии:

  • Успешното завършване на бакалавърска степен в акредитирано колеж или университет.
  • Кумулативен среден успех от 3.0 или по-висока.
  • Подаване на Тест по английски като чужд език за десетки кандидати, чиито роден език е различен от английски за тези, чиито бакалавърска степен са от колежи и университети извън Съединените щати. Минимални резултати от 550 (на хартиен носител) или 213 (интернет базиран) за чуждестранни студенти са задължителни.
  • Основни познания по езика на знаците, измерена от ведомствената оценка умения, или желание да вземат американски жестомимичен език I, или тяхната равностойност в NTID или друг колеж преди започване на програмата.
  • A ниво на владеене писмено подходящо да завърша проучване, както е посочено от преглед на студенти писане-интензивни курсове и описателен есе (вж. по-долу). В допълнение, кандидатите може да се изисква да предприемат COMPASS д-Write, стандартизирана оценка писмена форма.
  • Удостоверения за професионална ангажираност и потенциал за успех в програмата (т.е., писма за препращане и есе разяснително).
  • Едно лице интервю.

Освен това, 30 ч. семестър кредита на съдържанието площ се изискват от New York State отдел Образование за първоначално сертифициране за преподаване на вторични (оценки 7-12) площ съдържание. Студентите, които не разполагат с необходимия брой часове, трябва да изпълни всички допълнителни кредити, преди да кандидатства за New York сертифициране членка. Средни учебни предмети включват американски жестомимичен език, английски език, математика, социални науки или наука Забележка:. A специалност социални проучвания включва икономиката и правителството, и най-малко 21 часа семестър в историята и географията на САЩ и света.

Източник: НOEМВРИ 2012. MS в средното образование на студентите, които са глухи или с увреден слух. MASTERSTUDIES. 27 НOEМВРИ 2012.

Източник:
www.topmagistraturi.com

Leave a Reply

  • (will not be published)