Глухоням опита да се самоубие със 130 км/ч

Младежът забил колата си в дърво, но останал жив по чудо

Глухоням младеж опита да сложи край на живота си, като се размаже с автомобила си. Миналата седмица 21-годишният Кристиян катастрофира на главния път София – Варна край разклона за Стражица. Колата му изхвърчала от пътя и се забила челно в дърво. Според експертите автомобилът се е движел с над 130 км/ч. по лошия път. Младежът като по чудо оживял и е настанен в болницата във Велико Търново.
По първоначална информация той бил със счупен таз и съществувала сериозна опасност да остане инвалид за цял живот. След това обаче станало ясно, че има счупен крак и е без опасност за живота. Изненадващо обаче се оказа, че младият мъж напълно съзнателно, без да е употребил алкохол или упойващи вещества, е искал да катастрофира и да се самоубие.

Кристиян е от град Златарица и е грухоням по рождение, пише „Монитор“. Заради това в детството си постоянно бил обект на подигравки от страна на връстниците си и в училище. Завършва средното си образование в специализирано училище за деца с увреден слух в София. Преди 4 години баща му загинал при автомобилна катастрофа и това допълнително нанесло съкрушителен удар върху психиката му.

Според разказите на хората от Златарица след загубата на съпруга си майката на Кристиян започнала да води неприличен живот и сменяла в леглото си мъжете като носни кърпички. От известно време тя живеела с мъж от ромски произход и настоявала Кристиян да нарича пастрока си „татко”. Младежът обаче не могъл да понесе това и излязъл на квартира. Историята с чуждия мъж в бащината му къща обаче се оказала капката, която преляла чашата, и при поредния пристъп на депресия Кристиян решил да се самоубие.

Източник: Януари 2015. Глухоням опита да се самоубие със 130 км/ч. БЛИЦ. 20. Януари 2015.

http://www.blitz.bg/

Leave a Reply

  • (will not be published)