ГЕРБ Стара Загора зарадва членовете на Районната организация на глухите

Около чисто нов 32 инчов телевизор „Samsung”ще се събират посетителите на Районната организация на съюза на глухите в Стара Загора. Над 40 души посрещнаха с искрена радост дарението, направено от ПП ГЕРБ.
30-годишният стар телевизор, който ги е информирал и развличал години наред, беше заместен с новата и модерна придобивка, броени минути след като общинският председател на ГЕРБ Стара Загора Емил Христов и общинският съветник Диян Димитров, разопаковаха подаръка в залата на клуба.

„Радваме се, че имаме възможност да направим нещо хубаво за вас!”, сърдечно поздрави членовете на организацията Емил Христов. „Надявам се, че тази наша среща няма да е последна, защото много държим да бъдем свързани с хората на Стара Загора. Държим да бъдем заедно – да правим града си едно все по-хубаво място за живеене“.
С пожелание от новия телевизор да се научават само добри новини за Стара Загора и България, се обърна към тежко чуващите хора и общинският съветник от ГЕРБ Диян Димитров.
В клуба на Районната организация на глухите в Стара Загора се събират, почти всяка вечер, около 70 глухи и тежкочуващи. Мария Каварджикова, координатор на сдружението, сподели, че подаръкът идва точно навреме и ще бъде използван постоянно. Тя връчи на Емил Христов и Диян Димитров благодарствено писмо от името на организацията и им пожела здраве, късмет и успехи.

Каварджикова отправи и специална покана към ръководството на ПП ГЕРБ Стара Загора да гостува на някой от традиционно отбелязваните с пъстри тържества празници, които си организират в клуба.
Организацията тази година отбелязва 80-годишен юбилей, а членовете й в област Стара Загора наброяват около 400 души.

 

Източник: Февруари 2014. ГЕРБ Стара Загора зарадва членовете на Районната организация на глухите. STZ.News.bg. 06. Февруари 2014.

http://stznews.bg/

Leave a Reply

  • (will not be published)