Технологии

Latest
Most Viewed
Most Commented
Апъл представи новия Айфон 6 и Апъл Ватч (iWatch)

Апъл представи две версии на дългоочаквания новия модел смартфон, които носят имената Айфон 6 и Айфон 6 Plus. По-малкият модел е с 4.7-инчов екран, докато по-големият е с екран с големина 5.5 инча. Айфон 6 е с дебелина от едва 6.9 мм. Докато Айфон 6 Plus e с дебелина 7.1 мм.

Какви заплахи крие приложението WhatsApp

Приложението WhatsApp предоставя чат услуги за различни телефони и спестява пари от SMS съобщения. WhatsApp е достъпен за iPhone, BlackBerry, Android, Windows Phone и Nokia. Всички изброени смартфони могат да получават и изпращат съобщения помежду си. Тъй като WhatsApp използва Wi-Fi или мобилен интернет, съобщенията в WhatsApp са безплатни. В допълнение към изпращането на текстови …Read more »

Откриха плaнета близнак на Земята а братовчеди-защо не !

Ню Йорк. Планета близнак на Земята, на която е възможно да съществуват условия за живот, откриха учени от НАСА, които работят с телескопа „Кеплер“. Планетата Кеплер-22b е най-сходната с нашата, която е откривана досега, предаде ИТАР-ТАСС. Тя се намира в „зоната на живота“ – на такова разстояние от своята звезда, на каквото може да има …Read more »