Технологии

Latest
Most Viewed
Most Commented
Скайп най-накрая получава функция за записване на обаждания

Майкрософт потвърди, че Скайп ще добави функция за записване на обаждания. Функцията за записване на обажданията на Skype ще бъде базирана на облак, което ще позволи на потребителите да записват обажданията си на няколко устройства. Той ще се предлага на Windows, Mac, Android, iOS и Linux. Записите комбинират видеото от всеки и всички екрани, споделени …Read more »

Емотикони – Обичам те

Apple пусна iOS 11.1, която идва с над 70 нови емотикона. Някои от новите емотикони включват вампир, таралеж, сендвич и русалка, а част от вече съществуващите са променени и с по-добър дизайн. Той също така включва нов емотикон – Обичам те в американския жестов език.

Робот избяга от лаборатория и предизвика улично задръстване

Уникална случка се разигра в Русия! Руски робот избяга от лаборатория в град Перм и предизвика улично задръстване, след като батериите му се изтощиха насред платното. Умната машина избягала от института „Промобот“, където обучават едноименните роботи как да се движат самостоятелно, по техен избор. Хуманоидът-беглец се възползвал от пропуска на един от инженерите, който забравил …Read more »