Новини

Latest
Most Viewed
Most Commented
Списък на нарушенията, за които се отнемат контролни точки

От 04.02.2013 г. влиза в сила нова Наредба за определяне първоначалния максимален размер на контролните точки, условията и реда за отнемането  и възстановяването им, списъка на нарушенията, при извършването, на които от наличните точки на водача, извършил нарушението, се отнемат точки съобразно допуснатото нарушение, както и условията и реда за издаване на разрешение за провеждане …Read more »

Съдът оправда Писториус по обвинението в предумишлено убийство

Южноафриканският лекоатлет застреля своята приятелка на 14 февруари миналата година, като той твърди, че това е било инцидент, докато от прокуратурата настояваха за присъда за предумишлено убийство. Писториус, все пак може да бъде осъден за непредумишлено убийство , като присъдата му може да бъде от условна до влизане в затвора, а може и да бъде …Read more »

Лидерът на „Ислямска държава“ е жив и зове за глобален джихад

„Ислямска държава“ е разпространила нов аудиозапис на Абу Бакр ал Багдади, за когото имаше слухове, че е убит при въздушен удар на САЩ. В него той призовава за нападения в Саудитска Арабия и твърди, че халифатът му ще се разширява в арабския свят. Той приканва също бойците на ИД „да подпалят целия свят с вулканите …Read more »