Новини

Latest
Most Viewed
Most Commented
Предложение за проектозакон от БСП за жестовия език

Темата, която ще изследваме днес е реформата, която БСП предложи миналата седмица. Предстедател на БСП, чуващ, Георги Гьоков, констатира, че тяхната партия е предложила проектозакон за официализирането на българския жестов език. Според него трябва да има национален регистър на преводачите. Ще вземе данните от НАПЖЕБ. Не иска да затруднява държавните институции и отговорността за регистъра …Read more »

Глухите подкрепят Сляпо-Глухите в Несъгласието им на обща Среща

Димитрия Мудева: Клубът на асоциацията на сляпо-глухите в Пловдив трябва да има свой дом. Тук не е удобно място. Районът е добър, но комуникацията е сложна за сляпо-глухите. Те трудно могат да намерят мястото. Мисля, че правителството трябва да вземе мерки да се намери по-добър дом за сляпо-глухите. Това е наложително! Деян Славов: ..в тази …Read more »

Клоунската агресия зарази и Австрия и т.н.

Стотици сгради рухват след мощните трусове в Италия   Стотици сгради рухват след мощните трусове, които разлюляха Централна Италия в сряда вечерта. Равносметката след земетресенията е плашеща – множество постройки са разрушени, две села са сринати до основи, а хиляди граждани не смеят да се приберат в домовете си. В малкото италианско градче Кампи ди …Read more »