Новини

Latest
Most Viewed
Most Commented
Всички деца, хванати в пещерата в Тайланд, вече са спасени

Всичките 12 момчета от футболния отбор „Дивите глигани“, които бяха хванати в капан от придошла вода в пещерата Кхао Луанг, вече са извадени. Момчетата прекараха над две седмици в пещерата заедно с треньора си. Децата и треньорът им по футбол бяха блокирани на 23 юни от покачващите се води в пещерата, разположена дълбоко в северната …Read more »

Почина Коко, най-умната маймуна в света

Горилата Коко, известна с това, че се научи да говори с езика на жестовете от своя треньор, почина на 46-годишна възраст. Горилата Коко е родена през 1971 г. в зоопарка на Сан Франциско. Доктор Франсин Петерсън, която работи с нея по университетски проект, научава Коко да комуникира с хората. В разгара на славата си Коко …Read more »

Миещо мече изкачи 25-етажна сграда и стана интернет сензация

Енот (миеща мечка) се превърна в интернет сензанция, след като изкачи 25-етажна сграда в американския щат Минесота. Десетки хора се събраха пред зданието, притеснени за съдбата на животното. То прекара няколко часа на перваза на 17-ия етаж, след което се опита да слезе на земята, но не успя. След това започна да се изкачва по …Read more »