Latest
Most Viewed
Most Commented
Скайп най-накрая получава функция за записване на обаждания

Майкрософт потвърди, че Скайп ще добави функция за записване на обаждания. Функцията за записване на обажданията на Skype ще бъде базирана на облак, което ще позволи на потребителите да записват обажданията си на няколко устройства. Той ще се предлага на Windows, Mac, Android, iOS и Linux. Записите комбинират видеото от всеки и всички екрани, споделени …Read more »

Всички деца, хванати в пещерата в Тайланд, вече са спасени

Всичките 12 момчета от футболния отбор „Дивите глигани“, които бяха хванати в капан от придошла вода в пещерата Кхао Луанг, вече са извадени. Момчетата прекараха над две седмици в пещерата заедно с треньора си. Децата и треньорът им по футбол бяха блокирани на 23 юни от покачващите се води в пещерата, разположена дълбоко в северната …Read more »

Почина Коко, най-умната маймуна в света

Горилата Коко, известна с това, че се научи да говори с езика на жестовете от своя треньор, почина на 46-годишна възраст. Горилата Коко е родена през 1971 г. в зоопарка на Сан Франциско. Доктор Франсин Петерсън, която работи с нея по университетски проект, научава Коко да комуникира с хората. В разгара на славата си Коко …Read more »